Saturnusringen 10 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Soldränkt örnnäste med överväldigande vyer mot Stockholms inlopp

MÄKLARE: Jan Tivenius

Modernistisk villa med helt glasad fasad belägen på sjötomt med stor brygganläggning och enastående utsikt över Stockholms inlopp. Härlig tomt med generösa terrasser. Upp till 6 sovrum och endast 20 minuter från City.

Unik villa med enastående utsikt över Stockholms inlopp. Vackert belägen fastighet vid Lidingös södra strandlinje. Modernistisk arkitektur med glasad fasad mot vattnet med stora skjutdörrspartier. Insynsskyddad och privat med generösa terrasser och uteplatser med såväl morgonsol som kvällssol och en överväldigande vy över vattnet. Totalt erbjuds 8 rum med inredning av högsta klass och fina materialval. Upp till sex sovrum varav master bedroom på eget plan med badrum och dressingroom en suite. Villan är uppförd 2008 med tre plan varav ett souterrängplan. Fastigheten har en hög säkerhet och tekniknivå med larm, kameraövervakning och portar in till fastigheten. Sonos ljudsystem med Bose högtalare i hela huset och trådlöst internetsystem installerades 2012. Den gedigna brygganläggningen har segelbåtsdjup och plats för flera båtar. Smidig närhet till Stockholm City, endast 20 minuter.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lidingö

Adress: Saturnusringen 10

Antal rum: 8

Boarea: 280 kvm

Biarea: 56 kvm

Tomtarea: 1120 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy