Samseryds säteri 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Samseryds säteri - en anrik oas i underskön natur

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Samseryds säteri - en anrik oas i underskön natur

I början av de Småländska skogarna men ändå med närhet till västkustens salta hav och bad ligger Samseryds säteri med anor från 1400-talet. Gården är belägen i västerläge intill Samserydssjön med omgivande park och böljande ekkullar. Corps de logi anno 1808 om 400 kvm, ljus och vacker flygelbyggnad om 190 kvm, sjövillan om 190 kvm och ateljén om 65 kvm samt stor stallbyggnad allt i gott skick. Avskildheten möjliggör generationsboende eller ostörd uthyrningsverksamhet. Marken om 110 ha fördelar sig på 78 ha skog, 27 ha bete/åker och resten impediment. Vackra Samseryds säteri är en oas där historiens vingslag möter det moderna lantliga livet precis intill Samserydssjön.

LÄS MER

FAKTA

Område: Västkustens inland

Adress: Samseryds säteri 1

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy