Residence Logo

Nyhetsbrev

Helt unik egendom på egen halvö

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Veddö gård är en helt unik egendom av genomgående högsta internationella kvalitet och utförande med den bohuslänska skärgården ett stenkast bort.

I hjärtat av Bohusläns skärgård ligger denna unika gård på en egen halvö. Redan på bronsåldern tog våra förfäder området i anspråk vilket vittnar om de goda fiskevattnen och uddens strategiska placering i bohuslänska arkipelagen. Kustens livfulla mjuka hällar och skärgårdens skiftande spektra omger boningshuset som är beläget med ett superbt solläge samtidigt som huset drar nytta av klippornas naturliga vindskydd. Mangårdsbyggnaden om 600 kvm är uppförd i högsta internationella standard och hyser alla bekvämligheter för den stora familjen samt generös plats för flera gäster. Stora sällskapsutrymmen, fem separata sovrumsdelar och en av västkustens större privata vinkällare är ett smakprov på vad huset erbjuder. Allt är genomgående uppförd i svenska gedigna material med bohusgranit, tegel och glas. På egendomen har även uppförts en ekonomibyggnad, här är det högt i tak och ljust, här finns också rymliga förvaringsytor men konstruktionen främjar även en god akustik och har använts både till konstutställningar och konserter. I närheten utanför mangårdsbyggnaden finns även en gäststuga och ett orangeri samt en bit bort mindre stallbyggnader. Gården har lång havskontakt och gårdsbilden är privat beläget med naturen som sin närmsta granne. Här kan man jaga och fiska havsöring precis utanför dörren men om jakt och fiskelyckan tryter finns alltid alternativet att plocka ostron från sina egna ostronbankar. Till det kommer att den som uppförde byggnaderna endast har tagit hänsyn till kvalitet och slutresultat, allt i högsta internationella klass. Hela gårdsbilden är tongivande med sina granitmurar och generösa stensättningar där bara gedigna material har använts. Sammantaget är Veddö gård en helt unik egendom av genomgående högsta internationella kvalitet och utförande med den bohuslänska skärgården ett stenkast bort. Vänligen respektera säljarens önskemål om bokning av visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Fjällbacka Bohuslän

Adress: Veddö


Pris/bud: /bud

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Jonas Martinsson

Jonas ingår med Anders och Henric i vårt speciella gårdsteam som arbetar över hela södra och mellan Sverige. Han började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter. Strax därefter inriktade han sig på att arbeta med gårdar och har sedan dess varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Jonas är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord, skog men jobbar även med villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller på havet.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy