Västergårds Vale 11 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vidsträkt havsutsikt på en av Näsets bästa tomter - Pool

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Vidsträkt havsutsikt på en av Näsets bästa tomter - Pool

I slutet på en lugn återvändsgata med Valebergets naturområde strax bakom ligger denna kompletta familjevilla från 2012 med bästa sydvästläge och med vidsträckt utsikt över havet. Sällskapsplan med kök och öppna ungängesytor samt masterbedroom med utgång till balkong och strax intill ett härligt spa-inspirerat badrum med direkt utgång till ett insynsskyddat altandäck med pool. Flera ytterligare sovrum, garage.

LÄS MER

FAKTA

Område: Näset

Adress: Västergårds Vale 11

Antal rum: 9

Boarea: 377 kvm

Biarea: 32 kvm

Tomtarea: 1493.7 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy