Ängsstigen 4 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Drömboende centralt på Lidingö med 6 meter i takhöjd

MÄKLARE: Jan Tivenius

Omskrivet och eftertraktat "engelskt gavelradhus", ritat av Jacob J:son Gate 1909. Unik planlösning med vardagsrum med 6 m takhöjd inrymt i ursprunglig ateljé. Vackra sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum, charmiga detaljer från byggåret och ett fantastiskt ljusflöde genom de vackert spröjsade fönsterna.

Unikt tillfälle att förvärva ett av de mest eftertraktade "engelskinspirerade" radhusen på Lidingö ritat av arkitekt Jacob J:son Gate. Detta gavelhus, anno 1909, är ett av Sveriges äldsta radhus och var ursprungligen ritat för konstnären Carl Johansson med en ateljé med 6 meters takhöjd. Rummet som nu används som vardagsrum har ett inspirerande ljus och en härlig rymd. Det väldisponerade huset i tre plan och källare om totalt 263 kvm är omsorgsfullt renoverat i etapper med många bevarade originaldetaljer. Planlösningen är trivsam med härliga sällskapsytor, 4 sovrum, 2 badrum, charmiga detaljer från byggåret och ett fantastiskt ljusflöde genom de fint spröjsade fönsterpartierna. Här får vi också njuta av två vackra eldstäder, klassiska ekparkettgolv i fiskbensmönster, balkong med kvällssol och skjutdörrar med glasfönster. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt med uteplatser, plana gräsytor, berså och planteringar. Utmärkt läge i hjärtat av Hersby villastad med direkt närhet till Lidingö centrum.

LÄS MER

FAKTA

Område: Hersby

Adress: Ängsstigen 4

Antal rum: 7

Boarea: 190 kvm

Biarea: 73 kvm

Tomtarea: 341 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy