Knut Marks Väg 15 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Havstomt med kompromisslöst drömboende i väster

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Solbacken erbjuder ett synnerligen framträdande och havsnära drömboende med absolut yttersta kvalitet. Från huset har man fri och vidsträckt utsikt i väster över skärgården och där bortom det öppna havet, intill huset finns plana gräsytor som så även villan är helt utan insyn. Villan omfattar 658 kvm och har stora sällskapsytor på nedre plan, alla med härlig kontakt med utsidan där skog och hav skänker lantlig ro. Plan två erbjuder fyra sovrum och två badrum samt gott om förvaring. Källare med bl.a. vinkällare och valv. Med tillträde från huset kommer man smidigt ut till ett rymligt dubbelgarage.

På behagligt avstånd från villan en bit in parken finns ett gästhus om ca 25 kvm fullt utrustat med pentry och badrum. Vidare på bakre delen av fastigheten har ett hus för fritid och aktivitet uppförts om ca 350 kvm. Här hittar vi gym och relaxdel, två bowlingbanor med bar och gott om plats för umgänge. Källaren om ca 180 kvm har inretts till skjutbana men utrymmets karaktär kan lätt ändras till exempelvis gym. Utanför byggnaden är stora stenlagda ytor som tillsammans med kök och bardel inne i huset gör huset till ett perfekt nav för tillställningar eller vardaglig lyx. På den bakre delen av fastigheten är även garagebyggnad med dubbelgarage och en fullt utrustad gästlägenhet.

Villan, gästhuset, garaget och aktivitetshuset är belägna innanför ett vackert ambassadliknande staket med pelare i granit och smidda grindar. Hela miljön innanför är en blandning av anlagda gräsytor och gångstigar samt naturligt vackra berghällar och högresta tallar, allt i en underbar parkmiljö.

Nere vid vattnet är en utomordentlig hamn med plats för flera djupgående båtar. Intill ett f.d. båthus om ca 60 kvm som inretts omsorgsfullt med bastu och relaxdel, utanför i väster är en naturlig liten strand. Vid bryggan har man även en sjöbod med gott om förvaring. Flera fastigheter ingår och disponerar totalt ca 4 ha.

Solbacken erbjuder ett synnerligen framträdande och havsnära drömboende av absolut yttersta kvalitet där maritimt liv och varierande fritidsliv inte har några begränsningar. Allt innanför ett av Göteborgs vackraste staket.

Endast personliga visningar. För mer information vänligen maila eller ring.

LÄS MER

FAKTA

Område: Billdal

Antal rum: 9

Boarea: 512 kvm

Biarea: 146 kvm

Tomtarea: 40000 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy