Malepertsvägen 11 - Nyckeln - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Marstrand - Strandtomt i sydväst på Koön

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Solitärt och fritt belägen skärgårdsdröm på strandtomt i sydväst. Rejäl brygga med segelbåtsdjup.


Mytomspunna Marstrand har en spännande historia som frihamn och är idag mer känd som västkustens och Sveriges seglarmecka. På Koön ligger denna solitära och fritt belägna skärgårdsdröm i sydväst med en historia som gör att fastigheten benämns Nyckeln. Härligt kök och sällskapsrum med stor vattenkontakt och utgång till ett trädäck i sydväst med vidsträckt havsutsikt. Vid horisonten skymtar fyren Pater Noster och här kan man verkligen njuta av kvällssolen. Gedigen brygga med segelbåtsdjup.

LÄS MER

FAKTA

Område: Marstrand - Koön

Adress: Malepertsvägen 11 - Nyckeln

Antal rum: 6

Boarea: 120 kvm

Biarea: 15 kvm

Tomtarea: 968 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy