Bjälbo 2 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt med lång strandslinje och magnifik utsikt över Askrikefjärden

MÄKLARE: Jan Tivenius

Med ett utsökt läge på Elfvikslandet finner ni denna sjötomt med magnifik utsikt över Askrikefjärden. En fantastisk fastighet bestående av 2 bostadshus, brygganläggning och eget vatten. Storslagen sjötomt om 5 750 kvm med lång strandlinje inklusive sandstrand och brygga med segelbåtsdjup.

En unik möjlighet att förvärva en av Lidingös bästa sjöfastigheter med en sällan skådad kontakt med naturen och vattnet, endast 20 minuter från Stureplan. Med ett utsökt läge på Elfvikslandet finner ni denna fastighet med magnifik utsikt över Askrikefjärden. En fantastisk fastighet bestående av 2 bostadshus, brygganläggning och eget vatten. Storslagen sjötomt om 5 750 kvm med lång strandlinje inklusive sandstrand och brygga med segelbåtsdjup. Fin och uppvuxen natur- och trädgårdstomt med carport och garage samt separat trädgårdsförråd.

Elfvik är till stora delar naturreservat och har även lantbruksområden med öppna hagar och stora skogar. Det omgärdande vattnet och de många gamla träden skapar en naturromantisk inramning med Lidingös mest natursköna omgivningar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Elfvik

Adress: Bjälbo 2

Antal rum: 10

Boarea: 309 kvm

Biarea: 22 kvm

Tomtarea: 5750 kvm


Pris/bud: 32 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

PLANRITNINGAR

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy