Skeppargatan 25A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vindslägenhet med två altaner och öppen spis

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Vindslägenhet med rejäl takhöjd, två altaner i väster, öppen spis, genomgående vattenburen golvvärme och hiss direkt in i lägenheten. Garage kan hyras mitt över gatan.

Vindslägenhet belägen i hjärtat av Östermalm med närhet till såväl Östermalmstorg som Strandvägen och city. Attraktivt utförande med en rikt varierande arkitektur med en rejäl takhöjd, bevarade äldre vindskupor, takfönster och stora fönsterpartier mot de två altanerna i väster med eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrum med öppen spis har en öppen planlösning till köket som är i direkt anslutning till en av altanerna. Genomgående ljus färgsättning med mörktonade ekgolv med vattenburen golvvärme. Kök från Binova med inslag av Carraramarmor och all utrustning från Gaggenau, två badrum, varav ett med ångbastu och det andra med kar, båda med inslag av Carraramarmor. Inbyggt musiksystem och hiss direkt in i lägenheten. Garage kan hyras mitt över gatan. Lägenheten har tidigare varit en trea, 3a, vilket med enkelhet kan återskapas. Golvyta 117 kvm, boarea 111 kvm. Terrass.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Skeppargatan 25A

Antal rum: 2

Boarea: 111 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy