Christopher Barfoths gata 13 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Villa i internationell toppstandard på strandtomt i väster

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Villan uppfördes i slutet av 1800-talet och har nyligen genomgått en omfattande och pietetsfull renovering till bästa internationella toppskick. Här finns bl.a. stort kök med utgång till insynsskyddad terrass i sydväst samt sex/sju sovrum, varav tre st ensuite. Generös och privat tomt med stora plana gräsytor, uthus om ca 30 kvm samt nere mot havet en glasveranda med strålande havsutsikt där man kan njuta av solens sista strålar. En unik möjlighet att förvärva en av Torekovs bästa villor belägen mitt mellan badbryggan och tennisbanan.

LÄS MER

FAKTA

Område: Torekov

Antal rum: 9

Boarea: 149 kvm

Biarea: 115 kvm

Tomtarea: 977 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy