3184 ha - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

3184 ha vildmark i mellersta Västerbotten

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Välskött skogsinnehav fördelat på flera fastigheter om totalt 3184 ha varav 2010 ha produktiv skogsmark. Skogsinnehavet är beläget i mellersta Västerbotten och ligger samlade så att samma infrastruktur kan nyttjas. Nuvarande ägare har varsamt förvaltat skogen och fokuserat på att öka tillväxten och tillgängligheten. Totalt finns det ca 172 667 m3sk, 83 % tall, varav ca 50 000 m3sk är S1 och S2. Boniteten är 3.6 m3sk/ha. Fin tillväxt om ca 6500 m3sk per år. I Tväråträsk finns ett hus beläget, fullt utrustat om ca 84 kvm, strax intill flyter Bjurbäcken förbi. I Rusksele är ett tvåfamiljshus beläget om 160 kvm som har strandtomt mot Vindelälven, det finns även en mindre sportstuga. Skogsinnehavet erbjuder flera jakträttigheter. Fastigheterna säljs med en prisidé om 43 miljoner kr med anbudstid till och med den 10 augusti 2016. Övergripande kartor samt övergripande skogsbruksplan finns till höger. För prospekt och tilläggsmaterial vänligen kontakta handläggande fastighetsmäklare på mail.

LÄS MER

FAKTA

Område: Västerbotten

Tomtarea: 3184 ha

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy