Residence Logo

Nyhetsbrev

Sirishof - ett av Kungliga Djurgårdens mest magnifika och välbelägna residens.

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sirishof - ett av Kungliga Djurgårdens mest magnifika och välbelägna residens, huvudsakligen uppförd på 1700- och 1800-talen. Sirishof är en av Djurgårdens få sjötomter och är beläget på en egen udde med kvällssol över vattnet.

I en sagolik och naturskön miljö på en egen udde finner ni Sirishof, ett av Kungliga Djurgårdens mest magnifika och välbelägna residens. Sirishof bevarar en mängd historiska detaljer och är beläget på en av få sjötomter på Djurgården och bjuder på en sällan skådad eftermiddags- och sen kvällssol. Sirishof har sitt ursprung i 1600- och 1700-talet med en välbevarad del från 1700-talet. Ett antal rum är i stort sett orörda och med originalinredning såsom spröjsande fönster, paneler, intakta och fungerande eldstäder etc. Från 1800-talet finns även välbevarad väggbeklädnad av japanskt gyllenläder.
Sirishof är en lantlig idyll inbäddad i grönska och omgiven av en blå vattenspegel, samtidigt med gångavstånd till citys puls och nöjesutbud.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djurgården

Adress: Rosendalsvägen 25

Antal rum: 14

Boarea: 567 kvm

Biarea: 160 kvm

Tomtarea: 4670 kvm


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy