Linnégatan 83 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vindsvåning i toppskick, altan i söder med oslagbar utsikt

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Nyrenoverad vindsvåning med altan i söder med milsvid utsikt attraktivt belägen vid Narvavägen och Djurgårdens grönska. Fyra sovrum.

Vindsvåning i bästa skick attraktivt belägen vid Narvavägen med fri utsikt över Stockholms taklandskap, Djurgårdens grönska och Söders höjder. Här leder hissen direkt in i våningen där man möts av en ljus & öppen sällskapsdel med generösa ytor för socialt umgänge. Det stora fönsterpartiet kan öppnas upp helt mot den södervända altanen som gjort för trevliga middagar alternativt avkopplande stunder med en sällan skådad utsikt. Altanen har ett elektriskt skjutbart glastak så man under den kalla delen av året kan nyttja den som en vinterträdgård. Stilrent vitt Siematickök med all tänkbar utrustning från Gaggenau, fyra sovrum, och två badrum plus gästwc, samtliga inredda med Carraramarmor och platsbyggd förvaring. Vidare finns ett mindre bibliotek samt ett tornrum som gjort för tv-rum/ungdomsrum. Hela våningen totalrenoverades/byggdes om 2014 och är således i ett mycket gott skick. Lågt belånad förening med låga avgifter. Ett livsstilsboende med omedelbar närhet till Strandvägens vimmel och Djurgårdens underbara strövområden. Garage kan hyras i grannfastigheten.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Linnégatan 83

Antal rum: 6

Boarea: 290 kvm

Våningsplan: 6

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy