Ymervägen 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Djursholmsvilla anno 1907 i mycket gott skick med fritt läge

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Vacker familjevilla anno 1907 med tomt om 3008 kvm med stora plana gräsytor och närhet till skolor. Villan är nyligen renoverad i en tidstypisk stil med alla moderna faciliteter.

Klassisk familjevilla med stor plan tomt med härliga gräsytor & närhet till såväl skolor, dagis som allmänna kommunikationer. Villan som är uppförd i början av förra seklet har en fri vy över den framförliggande ängen och är belägen endast 250 meter från Framnäsvikens vatten. Villan har nyligen genomgått en totalrenovering med de klassiska och tidstypiska detaljerna bevarade samtidigt som all tänkbar modern utrustning installerats så som vattenburen golvvärme, integrerat ljudsystem, bergvärme etc. Här erbjuds en samlad sällskapsdel med många och vackert spröjsade fönster och intilliggande tidsenligt snickeribyggt kök. Fyra till sex sovrum, tre badrum, två eldstäder. Suterrängvåning med groventré, stort allrum, gästrum, tvättstuga och exklusivt spa med såväl bastu som familjebadkar. En mycket välrenoverad villa i mycket attraktivt utförande på en härligt stor uppvuxen plan tomt i söder.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Ymervägen 6

Antal rum: 10

Boarea: 361 kvm

Biarea: 59 kvm

Tomtarea: 3008 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy