Ropuddsvägen 10 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt på Älgö med egen sandstrand och brygganläggning

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Tidstypiskt 60-tals arkitektur belägen på stor sjötomt med egen sandstrand, klippudde och gedigen brygganläggning med sjöbod.

Tidstypiskt 60-tals arkitektur med stora fönsterpartier med en vidsträckt skärgårdsvy över Ägnöfjärdens vatten. Här erbjuds ett ogenerat boende med gedigen brygganläggning med vinterbonad sjöstuga, klippor och sandstrand samt gräsytor för bollspel. Redan i hallen hänförs man av den vackra och utbredda vyn över fjärdens vattenspegel och skär. Sällskapsdel med eldstad och panoramafönster med dubbla pardörrar ut till den längsgående balkongen mot sjösidan. Fyra till fem sovrum varav master bedroom på övre plan med intilliggande stort badrum och direktaccess till balkongen. Nedre plan erbjuder två sovrum, badrum samt generöst allrum med eldstad och tvättstuga. Genomgående renoverat 2008. Ett livsstilsboende med lugnt och privat läge med genuin skärgårdskänsla endast 25 minuter från stadens puls.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltjöbaden - Älgö

Adress: Ropuddsvägen 10

Antal rum: 8

Boarea: 240 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 2442 kvm


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy