Munters Väg 26 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ytterhall - Majestätisk villa på halvö i sydväst - Flera bostadsbyggnader

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Med ett absolut förstklassigt högt läge i sydväst finner vi majestätiska Ytterhall anno 1917 beläget på egen halvö. Flera bostadsbyggnader och brygga. Allt i gott skick.

Med ett absolut förstklassigt högt läge i sydväst finner vi majestätiska Ytterhall beläget på egen halvö med äkta sjötomt. Huvudbyggnaden om ca 432 kvm uppfördes 1917, både inne och ute finns tidstypiska och unika detaljer i gedigna material som varje dag förlänar dig sann glädje. Utsikten från huset och tomten över sjön Mjörns vida vatten är fenomenal och från det höga läget kan du följa västkustens vackra väderskiftningar och på bästa sätt njuta av kvällssolens sista strålar. Tillhörande flygel och gästhus gör Ytterhall välkomnade för den stora familjen med många gäster, här finns även stallbyggnad, beteshagar och garage.

Huvudbyggnaden omfattar två hela plan och källare. Entréplan har ljusa sällskapsytor ut mot vattnet och hela huset har omsorgsfulla ursprungliga detaljer bl.a. pelare, kakelugnar, takmålningar och vackra snidade trädetaljer. På övre plan finns fyra sovrum och två badrum, allt mycket välhållet och i bra skick. Källare med gott om förråd, bastu och wc. Bra ståhöjd.
Flygeldelen har en lägenhet om ca 56 kvm, fullt utrustad och i bra skick. Vidare i flygeldelen finns personalutrymme, verkstad, garage, förråd och en f.d. stalldel. Ytterligare en separat ekonomibyggnad finns som kan nyttjas till förråd eller lider. På behörigt avstånd ligger en separat villa även den i bra skick om ca 89 kvm, också högt belägen och med utsikt mot Mjörn och grönska. Här finns ljusa sällskapsytor med stora glaspartier, tre sovrum samt generöst altandäck utanför.

Marken består av en egen halvö där träddungar går över i mindre betesmarker. Perfekt om du vill ha får eller hästar men marken kan även hållas öppen utan betesdjur. Här finns böljade berghällar, en naturlig sandstrand och en brygga med soldäck. Mjörn har utmärkt fiske och med sin storlek kan du både segla här och göra dagsutflykter till obebodda vikar och skär. Allt detta med bara 35 min in till Göteborgs city, 25 minuter till Landvetter och 10 minuter till Alingsås.

Ytterhall erbjuder ett av inlandets bästa boenden som uppfyller alla önskemål om en rogivande tillvaro med vattnet och naturen som närmsta granne. Vänligen ring för bokning av personlig visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Västra Bodarna - Mjörn

Adress: Munters Väg 26

Boarea: 414 kvm

Biarea: 185 kvm

Tomtarea: 22797 kvm

Pris/bud: 29 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy