Scheelegatan 17 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Hörnvåning anno 1907 i mycket attraktivt skick

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Vacker hörnvåning i mycket attraktivt utförande belägen på Nedre Kungsholmen med närhet till city. Eldstäder, balkonger och klassiska burspråk.

Nyrenoverad hörnvåning belägen på Nedre Kungsholmen i ett kulturhistoriskt erkänt hus ritat av arkitekterna Dorph och Höög. Huset är uppfört i en barockinfluerad jugendstil som präglade paradhusen i början av 1900-talet. Våningen präglas av sällskapsdelens härliga volym och jugendtidens klassiska attribut såsom stram stuckatur, småspröjsade överfönster och blomstermotiv. Hallen öppnar upp likt en solfjäder till en ljus och väl sammanhållen sällskapsdel. Tre sovrum med badrum ensuite, varav master bedroom med stort exklusivt badrum. Platsbyggt kök i klassisk stil med köksö och stor balkong i rakt söderläge. Vidare bjuder våningen på fungerande kakelugnar, burspråk, tre balkonger etc. Lågt belånad fastighet och förening med mycket god ekonomi med flera avgiftssänkningar de senaste åren. Avgifterna sänks med ytterligare 12.5 % från och med Q2 2016, denna vånings avgift blir då efter sänkning 3.695 kr/mån inkl värme och VA.

LÄS MER

FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Scheelegatan 17

Antal rum: 6

Boarea: 260 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy