Schenströmska Herrgården - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Schenströmska Herrgården - Välbevarat 1700-tal

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Underbar herrgård där det idag bedrivs prisbelönt hotell och konferensverksamhet - Möjlighet till privat boende

I Bergslagens famn vid foten av Järnberget med bara 1,5 timme till Stockholm är Schenströmska herrgården belägen. Här bedrivs idag ett välskött hotell- och konferensverksamhet. Fastigheten består av Corps de logi om ca 750 kvm, fyra flyglar, sjövilla om ca 1100 kvm, rustikt stall med plats för 500 sittande gäster, lider samt bastu med relax. Anläggningen har 38 rum och plats för åttiotalet boende gäster. En sällsynt möjlighet att förvärva en lönsam och ansedd hotell och konferensgård i anrik miljö. Möjlighet till eget boende finns.

LÄS MER

FAKTA

Område: Västerås

Adress: Schenströmska Herrgården

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy