Karlavägen 99 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Klassiskt 10-tal i absolut toppskick - Balkonger och öppen spis

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Klassisk 10-talsvåning belägen på en av stadens mest attraktiva adresser vid Karlaplan. Våningen är högt belägen och i ett mycket exklusivt utförande med en modern planlösning.

Klassisk 10-talsvåning högt belägen på en av stadens mest attraktiva lägen mot Karlavägens grönskande allé i söder och Tystagatans pittoreska byggnader i väster. Våningen är nyligen totalrenoverad till ett mycket exklusivt och stilsäkert utförande vad gäller såväl materialval som planlösning. Hallen öppnar upp likt en solfjäder till en ljus & väl sammanhållen sällskapsdel med stora vackert spröjsade fönster & alla klassiska 10-tals attribut väl bevarade. Det snickeribyggda köket med all maskinell utrustning från Gaggenau har fått en ny placering i fil med sällskapsdelen och med utgång till den lilla altanen mot Tystagatan. Tre till fyra sovrum och två badrum klädda i Carraramarmor. Vidare bjuder våningen på öppen spis, härligt burspråk mot Karlavägens grönska, balkong mot gården, integrerat musiksystem etc. Lågt belånad fastighet.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 99

Antal rum: 6

Boarea: 213 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy