Karlavägen 99 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Klassiskt 10-tal i absolut toppskick - Balkonger och öppen spis

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Klassisk 10-talsvåning belägen på en av stadens mest attraktiva adresser vid Karlaplan. Våningen är högt belägen och i ett mycket exklusivt utförande med en modern planlösning.

Klassisk 10-talsvåning högt belägen på en av stadens mest attraktiva lägen mot Karlavägens grönskande allé i söder och Tystagatans pittoreska byggnader i väster. Våningen är nyligen totalrenoverad till ett mycket exklusivt och stilsäkert utförande vad gäller såväl materialval som planlösning. Hallen öppnar upp likt en solfjäder till en ljus & väl sammanhållen sällskapsdel med stora vackert spröjsade fönster & alla klassiska 10-tals attribut väl bevarade. Det snickeribyggda köket med all maskinell utrustning från Gaggenau har fått en ny placering i fil med sällskapsdelen och med utgång till den lilla altanen mot Tystagatan. Tre till fyra sovrum och två badrum klädda i Carraramarmor. Vidare bjuder våningen på öppen spis, härligt burspråk mot Karlavägens grönska, balkong mot gården, integrerat musiksystem etc. Lågt belånad fastighet.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 99

Antal rum: 6

Boarea: 213 kvm


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy