Kapellbacken 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stor sekelskiftesvilla i Brevik med sjöutsikt

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Familjeidyll i Brevik på Lidingö med uppvuxen trädgårdstomt med generös villa anno 1909 om totalt 437 kvm med viss sjöutsikt.

Elegant sekelskiftesvilla anno 1909 om 325 kvm boarea belägen högt och soligt med utsikt över de framförliggande villatomterna med Stockholmsinlopp och Skurusundet i fonden. Trädgårdstomt om 2100 kvm med plana gräsytor och flertalet uppvuxna fruktträd och bärbuskar. Villan disponerar 10 rum där entréplanet har en sammanhållen & generös sällskapsdel med väl tilltagen takhöjd, öppen spis, stora fönster och vackert burspråk. Platsbyggt tidsenligt kök med rymlig matplats. Övervåningen har en klassisk och attraktiv planlösning med fyra rymliga sovrum samt stort badrum. Delvis inrett vindsplan med två sovrum och badrum som gjort för gäster, barnflicka eller tonåringar. Källare med en-bilsgarage och mycket goda ekonomiutrymmen som kan inredas för ytterligare bostadsutrymme då man har en god takhöjd och fördelaktiga fönster. Huset är i gott skick med installerad bergvärme och omedelbar närhet till såväl skolor som kommunikationer. Möjlighet finns att även förvärva obebyggd intilliggande tomt om ca 1376 kvm. Möjlighet att överta äganderätt i tennisbana i Brevik.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lidingö

Adress: Kapellbacken 8

Antal rum: 9

Boarea: 325 kvm

Biarea: 112 kvm

Tomtarea: 2100 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy