Norins Backe 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Skarpöborg - Skärgårdsdröm anno 1909 i bästa skick.

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Privat sommaridyll anno 1909 i bästa skick på attraktiva Skarpö. Stor ogenerad tomt med härlig sjöutsikt, pool, flera gästhus och båtplats.

Elegant villa uppförd i början av förra seklet som genomgått en omsorgsfull renovering under de senaste åren och nu åter tronar i sin forna glans. Villan är privat belägen på en stor insynsskyddad parkliknande tomt med rogivande vy över Trälhavet och dess små skärgårdsöar. Här finner man uteplatser i flera väderstreck, stora gräsytor för bollspel, stor pool, jacuzzi och ett exklusivt vinterbonat lusthus beläget på tomtens högsta punkt med milsvidd havsutsikt. Interiört erbjuder entréplanet härliga sällskapsytor med ett stort platsbyggt kök och intilliggande glasveranda för stora middagsbjudningar med känslan av att befinna sig mitt i naturen. Övervåning med tre rymliga sovrum, stort badrum, kontor och öppen spis samt generös altan. Hel källare med suterrängkänsla som nås via den breda trappan där det finns ett rymligt familjerum, spa med nedsänkt jacuzzi, tvättstuga och vinkällare. Genomgående mycket platsbyggda detaljer och golv av massiv ek och kalksten med genomgående vattenburen golvvärme i entréplan och källarplan. Vidare finns på fastigheten poolhus med stort gästrum och bastu med havsutsikt, gäststuga, lusthus, garage och grindstuga. Skarpö är en sommaridyll endast 40 min från city med klassiskt midsommarfirande, tennisbana, seglarskola, badstrand och många vackra hus från förra sekelskiftet. Ett ställe i bästa skick som måste upplevas, lämpar sig likväl för permanent- som för fritidsboende med gångavstånd till badplatser, tennisbana, ångbåtsbrygga och möjlighet till båtplats med segelbåtsdjup. Villa om totalt ca 300 kvm plus 55 kvm boarea i gästhus och lusthus. Installerad bergvärme, automatiska grindar, vinkällare, stort segeltak med pergola över köksterrass, integrerat BOSE ljud-system på entréplan etc.

LÄS MER

FAKTA

Område: Skarpö

Adress: Norins Backe 8

Antal rum: 6

Boarea: 300 kvm

Tomtarea: 3735 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy