Orvar Odds väg 17 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stadsradhus / Townhouse med stor terrass och sjöutsikt

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Gavelradhus / Townhouse vid Fredhällsklipporna - Stor terrass med 180 graders sjöutsikt och solnedgångar över fjärden! 130 alternativt 168 kvm totalyta

Nu utbjuds något så unikt som ett eget gavelradhus/townhouse spektakulärt beläget med sydvästläge på Fredhällsklipporna med 180 graders sjöutsikt över Essingefjärdens vattenspegel. Stora fönster och en egen stor terrass skapar en flytande gräns mellan ute- och inomhusmiljön och erbjuder en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. Tidig funktionalism när den är som bäst! Entrén nås genom trädgården och redan där bjuds man på en hänförande sjöutsikt. Entréplan omfattar stort vardagsrum med eldstad och utgång till altan, matrum och kök. Övervåning med tre sovrum, varav master bedroom vetter mot sjösidan. Möjlighet ges att förvärva radhuset som det disponeras idag i två plan om 111 kvm boarea samt källare om ca 19 kvm. Alternativt kan garage om ca 38 kvm köpas till som då kan disponeras som garage och/eller lägenhetsyta. Lägenheten är i behov av renovering vilket möjliggör skapandet av det egna drömboendet. Ansökan om bygglov med arkitektritning, för ombyggnad av garage till lägenhetsyta, har inlämnats till Stadsbyggnadskontoret. Välkommen till ett unikt livsstilsboende med härliga solnedgångar över fjärden i väster och möjlighet till bad från Fredhällsklipporna ett stenkast från terrassen.

LÄS MER

FAKTA

Område: Fredhäll

Adress: Orvar Odds väg 17

Antal rum: 4

Boarea: 111 kvm

Biarea: 19 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy