Långdunker - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Långdunker ritades runt 1750 och tillskrivs Carl Hårleman (en av arkitekterna till Stockholms slott). Herrgården tillhör Sörmlands mest omskrivna och vackra herresäten, belägen mellan ekhagar och sjöar i närheten av Sparreholm - 11 mil från Stockholm.
Närmaste tågstation är Flen med 55 minuters restid till Stockholm Central.
Långdunker räknar några av landets äldsta släkter bland sina ägare, Bååt, Bonde, Sparre, Wachtmeister och Lewenhaupt. Kungar och drottningar har dinerat och dansat här under fyra århundranden, den långa ägarlängden garanterar en unikt intakt själ och historia - gårdsarkivet med kartor, kassaböcker och handlingar går tillbaka till 1600-talet.
Huset erbjuds nu marknaden för första gången sedan 1893.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Långdunker

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy