Tomtebogatan 17 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Mycket elegant hörnvåning med högt läge i Birkastan

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Vacker hörnvåning i exklusivt utförande attraktivt belägen mitt i Birkastan med närhet till såväl Rörstrandsgatans rikliga restaurangutbud som mycket goda kommunikationer.

Vacker hörnvåning attraktivt belägen mitt i Birkastan med närhet till såväl Rörstrandsgatans rikliga restaurangutbud som mycket goda kommunikationer. Våningen har nyligen renoverats samt omdisponerats så att det nya Kvänumköket med två stora vackra fönster har fått en central plats mot gatan i fil med sällskapsrummet som har ett underbart hörnburspråk. Många stora fönster skapar en ljus och luftig våning som efter ombyggnationen även blivit mycket välplanerad med tre sovrum, varav ett med kakelugn samt stort badrum och separat gäst-wc. En balkong är betald och beräknas klar i februari. Ljusstyrning från Nexa och inbyggda högtalare med zonstyrning. Stambytt hus och förening med låg skuldsättning. Hiss i huset.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Tomtebogatan 17

Antal rum: 4

Boarea: 113 kvm

Våningsplan: 4

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy