Vårgärdsvägen 62C - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjöläge på Solsidan, stor brygganläggning

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sjöläge i Saltsjöbaden med en av Solsidans få plana och barnvänliga tomter vid Erstavikens vatten. Generös gräsmatta sträcker sig hela vägen ned till vattnet.

Sjöläge i Saltsjöbaden med en av Solsidans få plana och barnvänliga tomter vid Erstavikens vatten. En generös gräsmatta sträcker sig hela vägen ned till vattnet där den stora bryggan bjuder in till såväl bad som tilläggning för stora båtar. Villan är uppförd 1992 med en mångfald fönster som skapare en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. En praktisk planlösning med fyra sovrum, två bad och två sällskapsrum. Invid det övre sällskapsrummet finns en vinterträdgård med eldstad med en påtaglig känsla av att sitta mitt i naturen. Från alla husets rum har man en vidsträckt utsikt över Erstavikens vattenspegel och endast ett fåtal meter till badstegen. Ett välskött hus med ett underbart havsläge med närhet till city.
Nedre delen av tomten och bryggan delas med grannen, se tomtkarta.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Vårgärdsvägen 62C

Antal rum: 6

Boarea: 191 kvm

Biarea: 21 kvm

Tomtarea: 896 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy