Vårgärdsvägen 62C – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjöläge på Solsidan, stor brygganläggning

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sjöläge i Saltsjöbaden med en av Solsidans få plana och barnvänliga tomter vid Erstavikens vatten. Generös gräsmatta sträcker sig hela vägen ned till vattnet.

Sjöläge i Saltsjöbaden med en av Solsidans få plana och barnvänliga tomter vid Erstavikens vatten. En generös gräsmatta sträcker sig hela vägen ned till vattnet där den stora bryggan bjuder in till såväl bad som tilläggning för stora båtar. Villan är uppförd 1992 med en mångfald fönster som skapare en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. En praktisk planlösning med fyra sovrum, två bad och två sällskapsrum. Invid det övre sällskapsrummet finns en vinterträdgård med eldstad med en påtaglig känsla av att sitta mitt i naturen. Från alla husets rum har man en vidsträckt utsikt över Erstavikens vattenspegel och endast ett fåtal meter till badstegen. Ett välskött hus med ett underbart havsläge med närhet till city.
Nedre delen av tomten och bryggan delas med grannen, se tomtkarta.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Vårgärdsvägen 62C

Antal rum: 6

Boarea: 191 kvm

Biarea: 21 kvm

Tomtarea: 896 kvm


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy