Rimsjöborg :Sörmland - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vid sjö ca 5 mil sydväst om Stockholm

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Rimsjöborg anno 1940 ligger högt och vackert med utsikt över Rimsjön. Huvudbyggnad om ca 300 kvm i två plan och gästhus om ca 100 kvm. Ståndsmässigt boende i bra skick på stor naturtomt med poolanläggning, många vackra träd samt stora öppna gräsytor i underbar miljö. Ring för bokning av visning.

Rimsjöborg anno 1940 ligger högt och vacker intill Rimsjön.
Huvudbyggnad om ca 300 kvm i två plan samt mindre källare. På fastigheten finns ett gästhus om fyra rum och kök, dubbelgarage, gammalt båthus, jordkällare samt en ny poolanläggning. Här erbjuds ett ståndsmässigt boende i bra skick på stor naturtomt med många vackra träd samt stora öppna gräsytor i underbar miljö. Fastigheten är belägen strax söder om Nykvarn och ca 5 mil sydväst om Stockholm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sörmland

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy