Hammartorp 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ståndsmässigt boende vid Båven

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Hammartorp är sagolikt vackert beläget intill Båven i hjärtat av Sörmland. Natursköna omgivningar och underbara vyer i bästa miljö. Gården har gamla anor och huvudbyggnaden byggdes 1917. Vänligen fyll i en intresseanmälan för ytterligare information.

Hammartorp är sagolikt vackert beläget intill Båven i hjärtat av Sörmland med natursköna omgivningar och underbara vyer i bästa miljö. Gården har gamla anor och huvudbyggnaden byggdes 1917. Väl sammanhållen arrondering som totalt omfattar ca 16 ha med ca 800 meter egen strand. Det ingår även en del vatten i Båven som erbjuder rikligt med signalkräftor samt insjöfisk. Inomhussimhall och två garage. En unik möjlighet att överta ett exklusivt familjegods med bästa läge. Hammartorp är beläget ca 10 mil sydväst om Stockholm. Endast privata visningar. Vänligen fyll i en intresseanmälan som ligger under dokument för vidare information.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Hammartorp 1

Antal rum: 12

Boarea: 750 kvm

Tomtarea: 206223 kvm

Pris/bud:

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy