Långuddsvägen 48 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt på Smådalarö - Brygga, pool allt i bästa skick!

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Skärgårdsidyll på Smådalarö med stor brygganläggning, pool och vidsträckt havsutsikt. Allt i genomgående nyrenoverat skick.

Skärgårdsidyll på Smådalarö med storslagen utsikt mot yttre havsbandet. Hela fastigheten är i ett mycket gott skick efter en nyligen färdigställd renovering av såväl hus som tomt. Huvudbyggnaden har en härlig sällskapsdel med öppen planlösning till kök och matplats med stora panoramafönster och längsgående terrass med storslagen utsikt över vattnet. Fem möjliga sovrum, varav master bedroom med eget dressingroom och stort badrum. Ytterligare två badrum, bastu och vinkällare. Från sällskapsdelen har man utgång till en terrass och stor pool i sydväst läge med sol från morgon till kväll. Vidare finns på fastigheten gräsytor för bollspel, stor brygganläggning med bastu, två charmiga timrade gästhus samt carport. En härlig sommarbostad eller permanentboende för den som vill njuta av den härliga miljön året om.

LÄS MER

FAKTA

Område: Smådalarö

Adress: Långuddsvägen 48

Antal rum: 8

Boarea: 235 kvm

Biarea: 48 kvm

Tomtarea: 4180 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy