Amiralsvägen 11 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ett av Hotellvikens mest attraktiva hus

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sjöläge i Hotellviken med klassisk sekelskiftesvilla i mycket gott skick med egen brygga och bastuhus. Vidsträckt sjöutsikt över Baggensfjärdens nedre del.

Längs Hotellvikens strand löper Amiralsvägen och med dess ståtliga sekelskiftesvillor utgör den Saltsjöbadens paradgata nummer ett. Detta är troligen en av de äldsta villorna och uppfördes redan förrförra sekelskiftet och bevarar den klassiska sekelskiftesarkitekturen med stora fönsterpartier och en storslagen utsikt över Baggensfjärdens södra del från samtliga husets rum. Trädgården är terrasserad och erbjuder många rum med en rik växtlikhet och vackra stensättningar av granit och kalksten. En stor härlig pergola stensatt med Ölandkalksten och en paviljong med golvvärme borgar för härliga sensommarkvällar med vy över Hotellviken, oavsett väderlek. Härliga sällskapsutrymmen och upp till fem sovrum varav master bedroom med balkong, kakelugn och badrum ensuite. I huset finns även faciliteter som hamam, vinkällare, gym etc. Nedanför fastigheten finns den privata brygganläggningen med vinterbonad sjöstuga med bastu och dusch. Vidare finns på fastigheten två exklusivt inredda gästhus samt ett varmgarage.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Amiralsvägen 11

Antal rum: 12

Boarea: 321 kvm

Biarea: 72 kvm

Tomtarea: 2205 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy