Amiralsvägen 7 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Arkitektoniskt landmärke anno 1919 med underbart sjöläge i Hotellviken

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Arkitektoniskt landmärke anno 1919 belägen med underbart sjöläge i Hotellviken. Såväl trädgård som byggnader är i genomgående bästa skick. Gästhus, dubbelgarage, stor brygga med bastu, spa, vinkällare etc

Arkitektoniskt landmärke från förra seklets början som pietetsfullt renoverats och byggts till. Villan är belägen på en av Saltsjöbadens mest attraktiva adresser – Amiralsvägen, med en magnifik utsikt över Hotellviken och Baggensfjärdens södra vattenspegel. Den parkliknande tomten omfattar hela 3737 kvm, svagt sluttande mot vattnet. Känslan är påtaglig att befinna sig på sydligare breddgrader med den vackert anlagda trädgården med påkostade stensättningar, järnsmidesstaket, prunkande planteringar och flera uteplatser med en enastående vy över vattnet. Villan har den klassiska dispositionen med tidsenliga attribut bevarade men med en modern tillbyggnad som erbjuder en matsal med stor terrass med panoramavy över vattnet och stort spa med infinitypool, även det med en sällan skådad kontakt med det framförliggande vattnet. Fem sovrum samt tre badrum. Vidare erbjuder fastigheten faciliteter så som gästhus om ca 45 kvm, fristående dubbelgarage, bergvärme, stor brygganläggning bastuhus etc.

LÄS MER

FAKTA

Område: Nacka

Adress: Amiralsvägen 7

Antal rum: 9

Boarea: 282 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 3737 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy