Strandpromenaden 2 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

En av Stockholms mest attraktiva sjöfastigheter

MÄKLARE: Lars Fogelklou

En av Saltsjö-Duvnäs absolut mest attraktiva villor, Majgården, är belägen på den västra delen av den lilla udde som sticker ut från Strandpromenaden.

En av Saltsjö-Duvnäs mest attraktiva villor, Majgården, är belägen på den västra delen av den lilla udde som sticker ut från Strandpromenaden. Fastighetens 100 meter långa strandlinjen sträcker sig runt den yttersta delen av udden där det lilla ekotemplet är beläget vilket är ett välkänt landmärke sedan tidigt 1900 tal. Villan uppfördes 1909 och har genom åren fått bevara sin ursprungliga karaktär och sina tidsenliga detaljer från byggåret men har under senare tid genomgripande och mycket omsorgsfullt renoverats till ett genomgående attraktivt och påkostat utförande. Villans förnämliga sällskapsdel med tre rum i fil mot sjösidan med stora spröjsade fönster erbjuder en sällan skådad direktkontakt med den framförliggande vattenspegeln i söder och väster. Vidare erbjuds fem till sex sovrum, Spa-avdelning och en exklusiv vinkällare. På vinden är historiens vingslag påtagliga där ett biljardrum finns bevarat i originalskick sedan byggåret. Den nyligen anlagda trädgårdstomten på 3502 kvm, plus eget vattenområde om 18202 kvm, bjuder på flera stensatta terrasser, stora gräsytor, sandstrand, brygga med segelbåtsdjup, vackra planteringar, sjöbod och arkitektritat garage för tre bilar. Ett för hela Stockholmsområdet unik bostad med dess vackra huvudbyggnad och läget på den västervända udden med bästa solläge och samtidig endast 15 minuters bilfärd från city. Boarea 425 kvm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjö-Duvnäs

Adress: Strandpromenaden 2

Antal rum: 11

Boarea: 425 kvm

Biarea: 184 kvm

Tomtarea: 21704 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy