Ängsviks Allé 21 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ängsviks Gård - Sagolikt sommarresidens nära havsbandet

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Ängsviks gård är vackert belägen i en skyddad havsvik på Ingarös yttre del i höjd med Nämdöfjärdens möte med Ingaröfjärden. Huvudbyggnaden om ca 350 kvm boarea är sagolikt vacker & uppfördes 1920 i nationalromantisk stil i en svag sydsluttning ned mot vattnet.

Ängsviks gård är vackert belägen i en skyddad havsvik på Ingarös yttre del i höjd med Nämdöfjärdens möte med Ingaröfjärden. Huvudbyggnaden om 359 kvm boarea är sagolikt vacker & uppfördes 1920 i nationalromantisk stil i en svag sydsluttning ned mot vattnet. Gästhuset om ca 90 kvm är beläget som en flygel & tillsammans med gamla ekar, en äppellund & den lilla parken mot sjösidan inramas huvudbyggnaden på ett magnifikt sätt. Lång strandlinje med egen sandstrand, stor brygganläggning, badklippor & ett modernt båthus med stor bastu & sällskapsdel. Vidare erbjuder fastigheten ett pittoreskt torp & barnvänliga plana gräsytor. Ett sommar residens för den som vill samla familj & vänner av sällan skådat slag så här nära havsbandet & endast 30 minuter från city.

LÄS MER

FAKTA

Område: Värmdö

Adress: Ängsviks Allé 21

Antal rum: 10

Boarea: 359 kvm

Biarea: 150 kvm

Tomtarea: 20900 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy