Ängsviks Allé 21 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ängsviks Gård - Sagolikt sommarresidens nära havsbandet

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Ängsviks gård är vackert belägen i en skyddad havsvik på Ingarös yttre del i höjd med Nämdöfjärdens möte med Ingaröfjärden. Huvudbyggnaden om ca 350 kvm boarea är sagolikt vacker & uppfördes 1920 i nationalromantisk stil i en svag sydsluttning ned mot vattnet.

Ängsviks gård är vackert belägen i en skyddad havsvik på Ingarös yttre del i höjd med Nämdöfjärdens möte med Ingaröfjärden. Huvudbyggnaden om 359 kvm boarea är sagolikt vacker & uppfördes 1920 i nationalromantisk stil i en svag sydsluttning ned mot vattnet. Gästhuset om ca 90 kvm är beläget som en flygel & tillsammans med gamla ekar, en äppellund & den lilla parken mot sjösidan inramas huvudbyggnaden på ett magnifikt sätt. Lång strandlinje med egen sandstrand, stor brygganläggning, badklippor & ett modernt båthus med stor bastu & sällskapsdel. Vidare erbjuder fastigheten ett pittoreskt torp & barnvänliga plana gräsytor. Ett sommar residens för den som vill samla familj & vänner av sällan skådat slag så här nära havsbandet & endast 30 minuter från city.

LÄS MER

FAKTA

Område: Värmdö

Adress: Ängsviks Allé 21

Antal rum: 10

Boarea: 359 kvm

Biarea: 150 kvm

Tomtarea: 20900 kvm


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy