Tynningövägen 153A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Elegant villa anno 1912 med stor strandtomt

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Elegant villa uppförd i början av förra seklet som genomgått en pietetsfullt renovering under de senaste åren och är nu åter tronar i sin forna glans.

Elegant villa uppförd i början av förra seklet som genomgått en pietetsfullt renovering under de senaste åren och är nu åter tronar i sin forna glans. Villan om 441 kvm boarea är majestätiskt belägen med vy över det framförliggande vattnet på en privat & ogenerad strandtomt om hela 5402 kvm. Här finner man uteplatser i flera väderstreck, stora gräsytor, äppellund, strand med en härlig loggia och egen brygga med segelbåtsdjup och bastu. Interiört erbjuds spatiösa sällskapsytor med fri utsikt över vattnet och med många av de tidsenliga detaljerna bevarade såsom strama stucklister, burspråk, glasveranda kakelugnar etc. Påkostat kök där den stora köksön utgör den givna samlingspunkten. 8 möjliga sovrum varav master bedroom med intilliggande badrum klätt i svensk tidstypisk marmor. En lantlig idyll vid lugnt skärgårdsvatten och med en klassisk sekelskiftesvilla i genomgående mycket gott skick som lämpar sig likväl för permanent som för fritidsboende.

LÄS MER

FAKTA

Område: Tynningö

Adress: Tynningövägen 153A

Antal rum: 12

Boarea: 310 kvm

Biarea: 150 kvm

Tomtarea: 5402 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy