Skogshöjdsstigen 14 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Sekelskifteshus med bevarad originalcharm. Högt fritt läge med sjöutsikt i populära Rösunda.

HUSET SÅLT - VISNING INSTÄLLD!
Välkommen till ”Villa Katten” med en boyta om 202 kvm (biyta 41 kvm) uppförd 1902 med ett mycket bra läge vid vändplan på återvändsgata i populära Rösunda. Från fastigheten har man strålande utsikt över Baggensfjärden och Fällström. Huset har en klassisk disposition med ett representativt och socialt entréplan.
Välkomnande entréhall med kalkstensgolv som är delvis är uppvärmt ett gäst wc samt en braskamin. Stort kök med matplats i öppen planlösning och en kakelugn. Vardagsrum med burspråk och öppen spis. Övre plan med fyra sovrum, badrum med badkar, samt möblerbar hall med TV hörna. Källare med förvaring, tvättstuga samt teknikrum.
Runt halva huset finns härligt trädäck med utgång från kök och hall, här finns gott om plats för loungemöbler, matbord och grill. På övreplan finns två balkonger. Fristående kallförråd om ca 10 -15 kvm finns. Stenlagd infart med parkering för ett flertal bilar, gräsmatta med plats för studsmatta.
I hotellviken ligger KSSS Marina med möjlighet till båtplats inom gångavstånd från fastigheten.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Skogshöjdsstigen 14

Antal rum: 6

Boarea: 204 kvm

Biarea: 41 kvm

Tomtarea: 1202 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy