Kommendörsgatan 3 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Spektakulär vindsvåning med altan & eldstad

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Spektakulär vindsvåning med ett mycket attraktivt läge vid Humlegårdens grönska & samtidig närhet till Stureplans nöjesutbud.

Spektakulär vindsvåning med ett mycket attraktivt läge vid Humlegårdens grönska & samtidig närhet till Stureplans nöjesutbud. Här har design & tekniska lösningar fått stå i fokus & bidragit till en modern & elegant vindsvåning av yppersta klass & kvalitet. Våningen som nyligen är färdigställd erbjuder en eldstad i glas som delar köket med sällskapsrummet, en ljussatt trappa av glas som synes sväva fritt, ett fjärrstyrt stycke konst som döljer en TV, vinkammare, stor altan, spa etc. Master bedroom har ett imponerande dressingroom & ett intilliggande spa med hamam klätt i exklusiv mosaik. Integrerat ljus- & ljudssytem. Förening med exeptionellt god ekonomi & låga avgifter. Totalyta 181 kvm, varav boarea 157 kvm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Kommendörsgatan 3

Antal rum: 4

Boarea: 157 kvm

Biarea: 24 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy