Amundövik 19 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modernt Gert Wingårdhs hus på sjötomt med brygga vid Hovås

MÄKLARE: Jonas Martinsson

På spektakulär sjötomt strax söder om Göteborg har den internationellt välkände arkitekten Gert Wingårdh förverkligat en modern dröm om 370 kvm och 8 rok präglad av rymd, ljus, diskretion och öppenhet ut mot havet.

På en spektakulär sjötomt strax söder om Göteborg har den internationellt välkände arkitekten Gert Wingårdh förverkligat en modern dröm präglad av rymd, ljus, diskretion och öppenhet ut mot havet.

Denna exklusiva och fullständigt unika villa om ca 370 kvm har ett absolut enastående läge med egen strand samt gedigen brygga och läckert bastuhus i sydvästläge. Materialval och kontakten med naturen erbjuder ett ombonat och samtidigt mycket representativt boende av sällan skådat slag.

Den diskreta uppfarten till villan är utformad som en integrerad del av fastigheten i harmonisk samklang med naturen. Den med nedsänkta spotlights upplysta uppfarten är naturligt inramad av två stora klipphällar och ger ingen antydan om vad som finns på insidan bakom husfasaden. Där naturen erbjuder en elegant och sluten entréfasad kontrasterar insidan med en underbar öppenhet ut mot havet och skärgården i sydväst. På entréplan i den eleganta hallen möts besökare direkt av hav och ljus. På samma plan finns gästrum med ett sobert badrum samt en vacker trappa som leder vidare ner till bostaden. En sju meter hög glasad sektion ger en hänförande utsikt över poolen och ut mot Kattegatt och skärgården. Den generösa takhöjden om 3,4 meter och de stora fönsterpartierna med skjutdörrar mot poolen och havet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och kontakt med naturen. De tre mycket generösa sällskapsrummen, det rymliga och välutrustade köket och de fyra sovrummen binds samman av terrasser som likt en solfjäder öppnar upp villan mot poolen, bryggan, bastuhus (även detta ritat av Gert Wingårdh) och havet.

Villan har flera badrum, dressingrooms, ljudanläggning, stor öppen spis, generös vinkällare samt ett stort dubbelgarage med direktaccess till bostaden via hiss.

Vänligen ring eller emaila för visning eller ytterligare information.

LÄS MER

FAKTA

Område: Hovås

Adress: Amundövik 19

Antal rum: 8

Boarea: 242 kvm

Biarea: 154 kvm

Tomtarea: 2853 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy