Karlavägen 99 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Karlavägens solsida - Högt läge och mycket gott skick

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Visningen inställd - Lägenheten är såld! Klassisk 10-talsvåning belägen på Karlavägens solsida invid Karlaplan och Tystagatan.

Klassisk 10-talsvåning belägen på Karlavägens solsida invid Karlaplan och Tystagatan. Våningen är i mycket gott skick och erbjuder en generös och ljus sällskapsdel med stora och vackert spröjsade fönster som vetter i rakt söderläge i höjd med trädtopparna på Karlavägens grönskande allé. Våningen är nyligen renoverad med väl bevarade 10-tals attribut så som stram stuckatur, paneler, eldstäder, serveringsgång etc. Kök i sobert vitt med inslag av Carraramarmor. Två till tre sovrum, rymligt badrum samt gästwc. Mot den grönskande och djupa gården finns en balkong. Mycket lågt belånad förening. Våningen är belägen på fjärde våningsplanet, tre trappor. Garageplats kan ordnas i Garnisonen.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 99

Antal rum: 4

Boarea: 147 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy