Fjällvägen 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sagolikt vacker villa anno 1908 ritad av arkitekt Ragnar Östberg

MÄKLARE: Jan Tivenius

Exklusivt renoverad villa med ett högt läge och sjöutsikt över Pålnäsviken. Generös salong med 4,4 meter i takhöjd och öppen spis intill ett exklusivt platsbyggt kök med en rymlig matsal. Totalt erbjuds 15 rum (7 sovrum), öppna spisar, kakelugnar, samt badrum och sällskapsrum på sällskapsrum på alla plan.

Hänförande vacker villa med ett högt läge som erbjuder sol under hela dagen och sjöutsikt över Pålnäsviken. Under de senaste åren har villan genomgått en synnerligen omfattande men samtidigt varsam renovering och motsvarar mycket högt ställda krav på såväl finish som materialval. Villan med sin klassiska arkitektur har väl bevarade tidsenliga detaljer men är nu även fylld med moderna faciliteter & senaste teknik. Villan är i tre plan inklusive ett vindsplan samt ett inrett souterräng/källarplan. Totalytan är 838 kvm varav 244 kvm är biarea. På entréplan möts man av en mycket generös sällskapsdel med 4,4 meter i takhöjd och öppen spis intill ett exklusivt platsbyggt kök med en rymlig matsal. Totalt erbjuds upp till sju sovrum, magnifikt arbetsrum/bibliotek med originalskåp, öppna spisar, kakelugnar, flera badrum samt sällskapsrum på alla plan. Souterräng/källarplanet innehåller förutom mycket goda ekonomiutrymmen och förvaringsutrymmen, installerad bergvärme samt en separat lägenhet med två rum och kök med egen ingång och uteplats. Den stora tomten är högt belägen och har flertalet stenlagda uteplatser. Området är mycket barnvänligt med närhet till skola, bad och vackra naturområden. Fastigheten kan eventuellt avstyckas med en tomt om ca 1400 kvm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Hotellviken

Antal rum: 15

Biarea: 244 kvm

Tomtarea: 3675 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy