Ekbacksstigen 23 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Helt unik sommaridyll - anno 1909 med ca 25000 kvm sjötomt

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Unik och sommaridyll anno 1909 med solnedgångar över vattnet i sydväst. Stor parkliknande tomt med högresta ekar, stora gräsytor, magnifik sandstrand och brygga med bastuhus. Dubbelgarage och gästhus.

Elegant villa uppförd i början av förra seklet som de senaste åren genomgått en genomgripande renovering och nu åter tronar i sin forna glans. Villan är högt och ljust belägen och blickar ut över Mälarens vattenspegel och den parkliknande tomten med stora gräsytor, hällar, högresta ekar och en egen strandlinje om ca 200 meter. Huset och tomten vetter mot sydväst och bjuder på sällan skådade solnedgångar över vattnet. Interiört erbjuds en generös sällskapsdel med stora spröjsade fönsterpartier och öppen spis i fil med det stora lantköket, allt med en magnifik sjöutsikt. Fem möjliga sovrum och två badrum samt åtta fungerande eldstäder. Vid vattnet överraskas man av den enorma sandstranden som för tankarna till sydligare breddgrader. Vid vattnet finns även ett bastuhus och brygga med segelbåtsdjup. Vidare finns på fastigheten ett stort dubbelgarage, gästhus om 35 kvm samt ett lusthus som pryder tomtens centrum. Ett sällan skådat sjöställe som i norr vetter mot ett naturreservat och är mycket avskilt och lantligt men samtidigt endast 12 km från city. Lämpar sig för såväl sommarnöje som för permanentboende med fördelen att få njuta av den härliga miljön året om. Tomt 24608 kvm, varav land ca 16500 kvm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Bromma

Adress: Ekbacksstigen 23

Antal rum: 9

Boarea: 283 kvm

Tomtarea: 24608 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy