Kommendörsgatan 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Etagevåning med tre stora altaner - Toppskick - Garage

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Modern etagevåning med tre altaner attraktivt belägen med närhet till såväl Humlegårdens grönska som Stureplans rikliga nöjesutbud.

Modern etagevåning med tre altaner attraktivt belägen med närhet till såväl Humlegårdens grönska som Stureplans rikliga nöjesutbud. Våningen är belägen med ett högt & fritt läge där det övre etaget bjuder på ett generöst sällskapsrum badandes i ljus från de stora fönsterpartierna mot de tre altanerna. Altanerna som är 12 till 17 kvm styck är belägna i olika väderstreck & bjuder på något så ovanligt som sol från tidig morgon till sen kväll. Den västra altanen med kvällssol lämpar sig väl för grillmiddagar med viss utsikt över Humlegården. En etagevåning med penthousekänsla i genomgående mycket gott skick. Två till tre sovrum och två badrum. Huset som är uppfört 1975 erbjuder bekvämligheter som garage, pool & motionsrum.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Kommendörsgatan 8

Antal rum: 4

Boarea: 174 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy