Karlbergsvägen 44 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Karlbergsvägens solsida på sjätte våningen - Nollavgift

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Storslagen våning anno 1912 belägen på Vasastans paradgata med närhet till såväl Rörstrandsgatans rikliga restaurangutbud som Vasaparkens grönska.

Storslagen våning anno 1912 belägen på Vasastans paradgata med närhet till såväl Rörstrandsgatans rikliga restaurangutbud som Vasaparkens grönska. Våningen är belägen på sjätte våningen & i rakt söderläge utan insyn i en modern planlösning med stort platsbyggt kök i klassisk stil mot gatan. I fil med köket ligger matsalen som öppnar upp till vardagsrummet. Tre sovrum & två badrum varav ett med bastu & Jacuzzi. Genomgående mycket gott skick med bevarade originaldetaljer såsom paneler, stram stuckatur, fiskbensparkett etc. Förberett för installation av eldstad. Balkong mot gårdssidan. Förening med synnerligen god ekonomi & nollavgifter. Garageplats kan övertas i området.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Karlbergsvägen 44

Antal rum: 5.5

Boarea: 260 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy