Yxtaholm - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Yxtaholms Slott är sagolikt vackert beläget på en egen ö

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Yxtaholms Slott är sagolikt vackert beläget på en egen ö i hjärtat av Sörmlands mest natursköna omgivningar.

Yxtaholms Slott är sagolikt vackert beläget på en egen ö i hjärtat av Sörmlands mest natursköna omgivningar. Slottsparken, det omgärdande vattnet & de många gamla lövträden skapar en naturromantisk inramning till slottet. Corps de logi, flyglar & stall uppfördes i sin nutida form 1753 & är i dag i genomgående gott skick. Yxtaholm har en väl sammanhållen arrondering som omfattar totalt 90 ha varav skogsareal om 77 ha. I direkt anslutning till gården ingår ca 23 ha vatten i Yxtasjön & Långsjön med goda fiskevatten som bjuder signalkräftor & insjöfisk. Idag drivs här hotell & restaurangverksamhet med tillhörande konferensanläggning.
En unik möjlighet att skapa ett exklusivt familjegods eller driva Yxtaholm vidare likt dagens verksamhet & utnyttja dess goda renommé. Yxtaholm är beläget ca 11 mil sydväst om Stockholm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Yxtaholm

Tomtarea: 905000 kvm

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy