Burgårdsgatan 14 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Spektakulär cityetta högst upp i huset

MÄKLARE: Linda Bundsen

Unik etta högst upp i huset med perfekt läge i centrala Göteborg. Vacker utsikt över takåsar och landmärken, och en smart planlösning med både sällskapsytor och ett privat sovloft. Närhet till universitet och evenemang samt fiber som ingår i den låga avgiften!

Varmt välkommen till Burgårdsgatan 14! Ta hissen till våning sex av sex och kliv in i en unik taketta med smarta lösningar och säregna vinklar. Genom fönstren kan du blicka ut mot Göteborgs kända landmärken Gothia Towers och Lisebergshjulet som reser sig över takåsarna.

Bostadens slående takhöjd om cirka 3,5 meter bryts av vackra takbjälkar som tillsammans med en synlig murstock sätter prägel på hemmet. I symbios med oerhört smart planerade kvadratmeter skapas en enorm rymd. Via en stilrent inbyggd spiraltrappa når du ett sovloft som rymmer en dubbelsäng och gör att varje yta i hemmet kan nyttjas till fullo. Här uppe blir nätterna rofyllda och låter sällskapsrummet, med kök och vardagsrum i öppen anslutning, vara den perfekta platsen för umgänge. Dessutom bildas ett ypperligt förvaringsutrymme under loftet.

Kök och badrum är modernt inredda och har uppdaterats de senaste åren för optimal komfort. Det helkaklade badrummet erbjuder golvvärme, dusch och ytterligare god förvaring. Tar du hissen ned till markplan når du föreningens trivsamma gård med grillplats, där även en välutrustad gemensam tvättstuga ligger.

På Burgårdsgatan bor du lugnt och tryggt med ett pulserande stadsliv utanför porten. Kort gångavstånd till Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket och Korsvägen ligger runt hörnet, och söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Burgårdsgatan 14

Antal rum: 1.5

Boarea: 36 kvm

Biarea: 5 kvm

Våningsplan: 6

MÅNADSAVGIFT: 1709 KR/MÅNAD

Pris/bud: 3 350 000 KR

MÄKLARE
VISNING

3/10 - 2022 KL 17:00 - 17:45

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy