Idrottsvägen 18 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Skärgårdsidyll på Tjörn

MÄKLARE: Linda Bundsen

Oerhört charmigt skärgårdshus, beläget i omtyckta Skärhamn, med västerhavet inpå knuten. Välvårdad 1½-plansvilla med soliga utemiljöer och en insynsfri bergstomt med grönska.

Äkta skärgårdsidyll i Skärhamns samhälle på populära Tjörn. Från en gatstensbelagd förgård tar du trappan upp till husets första altan och vidare in på punschverandan. Vitmålade träpaneler och fönster med tvärpost och spröjs skapar ett genuint första intryck. Villan har genomgående en oslagbar tidstypisk charm med välvårdade originaldetaljer i samtliga rum.

På entréplan finner du kök, matsal och vardagsrum i en praktisk planlösning som skapar ett vackert ljusflöde genom rummen. Kök, WC och badrum är fint renoverade för att uppnå modern standard, utan att förlora den charmfulla atmosfären. Övre plan är även det väl utformat och nyttjar varje kvadratmeter till fullo med tre mysiga sovrum, allrum med utgång till terrass samt ett stort badrum.

Med uteplatser i tre väderstreck går ingen soltimme förlorad. Vardagsrummet förlängs av en stor altan i eftermiddagssolen och från en terrass som nås från det övre våningsplanet kan du kliva direkt ut på bergstomten. Intill huset finns ett garage med ovanliggande kontorsyta som nås från den större altanen. En stor uppfart ger även plats åt ytterligare bilar att parkera och här har du även direkt tillgång till husets källarplan med ypperliga förvaringsutrymmen.

Ett hem för familjen som söker något utöver det vanliga! Badrocksavstånd till havet och endast några kilometer till närmsta service med bland annat mataffär, systembolag, apotek och vårdcentral. Direktbuss som tar dig till såväl Stenungssund som Göteborg stannar endast cirka 100 meter från huset.

Varmt välkommen till Idrottsvägen 18!

LÄS MER

FAKTA

Område: Tjörn - Bohuslän

Adress: Idrottsvägen 18

Antal rum: 5

Boarea: 105 kvm

Biarea: 63 kvm

Tomtarea: 800 kvm

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy