Carlandersplatsen 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

1920-talsanda på attraktiva Carlandersplatsen

MÄKLARE: Linda Bundsen

Charmig 1920-talstvåa med topprenoverat badrum i marmor och vackra tidstypiska attribut. Liten och gemytlig förening där TV och bredband ingår i avgiften!

Välplanerad tvåa i en vacker fastighet från 1929 precis intill Carlandersparken. Fin vitbetsad parkett i holländskt mönster pryder golvet i hall och vardagsrum, och tillsammans med ljusa väggar och en generös takhöjd skapas en härlig rymd i hemmet. Fönster i djupa nischer av natursten bidrar med extra charm och släpper in rikligt med ljus i samtliga rum. Köket är fullt utrustat av hög kvalitet med inredning i elegant lantlig stil som passar perfekt in med byggnadens historiska inslag. En liten trappa leder upp till ett oerhört mysigt sovrum där du kan sova gott och ostört om nätterna. Lägenhetens badrum har topprenoverats med stiliga ytskikt i marmor och fulländats med din egen tvättutrustning. Både en stor inredd klädkammare i anslutning till hallen samt ett rymligt källarförråd tillhör och tar hand om all förvaring.

Här bor du i en gemytlig förening på attraktiv adress i ett av stadens mer exklusiva områden. Trots lugnet når du Avenyns affärer och restauranger på fem minuter såväl som stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. Lockar en picknick i det gröna har du både Carlandersparken och Näckrosdammen precis utanför dörren. Knutpunkten Korsvägen ligger runt hörnet och inom kort gångavstånd finner du det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium och Liseberg samt stadens härliga oas Trädgårdsföreningen. Detta läge erbjuder en unik kombination av närhet till allt som en storstad kan ha att erbjuda samt ett lugn som sällan upplevs på en så centralt belägen adress.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Carlandersplatsen 6

Antal rum: 2

Boarea: 46 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy