Engelbrektsgatan 51 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Takvåning med terrass

MÄKLARE: Linda Bundsen

Högklassig takvåning i dess rätta bemärkelse med takhöjd upp till nock, takfönster och magnifik utsikt över takåsarna. Insynsskyddat läge och egen terrass med grillmöjlighet.

I ståtlig fastighet från 1889 välkomnas du in i ett praktfullt trapphus med modern hiss som leder dig vidare upp till högsta våningen på Engelbrektsgatan 51. I denna unika takvåning om 116 kvadratmeter är takhöjden slående och de stora ytorna gör sällskapsrummet till en dröm att anordna sociala tillställningar i. Bostaden byggdes 2009 med kvalitativa material som kompletterats med moderna och lyxiga inredningsval. Högt upp över stadens brus är detta ett rogivande boende fritt från insyn.

Kök och vardagsrum i öppen utformning skapar optimala sällskapsytor med enastående ljus från flertalet takfönster. Den vackra köksinredningen från Kvänum förgylls av arbetsytor i kalksten av sorten Azul Valverde, och köksön blir en självklar plats att samlas kring medan maten tillagas. Fortsätter du genom vardagsrummet når du master bedroom i komfortabelt och avskilt läge med både skjutdörrsgarderob och stor walk in closet. Det mindre sovrummet i våningens andra hörn har även det bra förvaringsutrymme. Framförallt finner du här bostadens förträffliga terrass där du kan spendera många långa sommardagar i ostört läge bland hustaken. Ett helkaklat badrum som ligger i anslutning till ett separat tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsmöjligheter som förenklar vardagens bestyr och sätter ytterligare högklassig prägel på hemmet.

På Engelbrektsgatan bor du mitt i storstadspulsen med allt du kan önska utanför porten. Här har du nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även knutpunkterna för kollektivtrafik Korsvägen och Valand. Alldeles runt hörnet når du det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Engelbrektsgatan 51

Antal rum: 4

Boarea: 116 kvm

Våningsplan: 5

MÅNADSAVGIFT: 3968 KR/MÅNAD

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy