Chalmersgatan 27C - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sekelskifteslägenhet anno 1889 med gårdsbalkong

MÄKLARE: Linda Bundsen

Högkvalitativ inredning i kombination med anrika detaljer och attribut. En sekelskiftesdröm på attraktiv adress i nästintill skuldfri förening, endast ett stenkast från Kungsportsavenyns generösa utbud av restauranger och nöjesliv.

Representativt sekelskifteshem med allt som tillhör tiden - takhöjd över tre meter, stuckaturer, takrosett, bröstpanel, spegeldörrar och genomgående fiskbensparkett. Trapphusets runda väggar är stilfullt inkorporerade i lägenheten, som med dess vitmålade tegel skapar ytterligare en unik och elegant detalj. Den ståtliga karaktären från sent 1800-tal möter moderna bekvämligheter av högsta kvalitet i en helt perfekt kombination.

Köket är platsbyggt upp till tak för maximal förvaring och den blå skåpsinredningen bryts av med hexagonalt kakel av vacker detaljrik kolmårdsmarmor. En stor öppning mellan kök och vardagsrum ger ett naturligt ljusflöde genom rummen och skapar perfekta sällskapsytor för att bjuda hem såväl vänner som familj på större middagar. Från köket kliver du ut på den nyligen byggda balkongen med ostört läge mot den fridfulla innergården. Ett avskilt sovrum rymmer med enkelhet dubbelsäng och erbjuder goda förvaringslösningar i sober inbyggd garderobsvägg. Till och med badrummet imponerar med utsmyckat kakel och vackra porslinsdetaljer.

Här kan du bo tryggt i en oerhört stabil förening, som de senaste åren sänkt avgifterna ett flertal gånger. I den låga avgiften ingår dessutom TV/bredband/telefoni via fiber och med föreningens planer på att bygga vindslägenheter är möjligheten stor att bli helt skuldfria. Den gemensamma innergården är den perfekt platsen att flytta ut sommarfesten på och tvättstuga finns i samma hus. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. Söker du dig till lugn och ro är det inte långt till flera stadens grönområden, och för den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Chalmersgatan 27C

Antal rum: 2

Boarea: 60 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy