Gibraltargatan 98 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Fint renoverad tvåa med balkong och slående utsikt

MÄKLARE: Linda Bundsen

Väldisponerad och stilfull tvåa med rymlig balkong i insynsskyddat läge. Bo högt och fritt med hänförande utsikt utöver härlig grönska.

Högst upp i Johanneberg på Gibraltargatan 98 ligger denna fantastiska sextiotalstvåa. Ta hissen upp till våning sex och kliv in i en mycket vacker och trivsam bostad som varsamt renoverats med känsla för stil och detaljer. Stora ljusa rum bidrar till en härlig atmosfär och de generösa fönsterpartierna ger en hänförande utsikt. Vardagsrummet är rymligt, här pryder fiskbensparkett golvet och det erbjuds optimala sällskapsytor. Stilrent och fullutrustat kök med modern inredning och den framtagna tegelväggen ger rummet karaktär. Det insynsskyddade sovrummet har gott om förvaring och leder dig ut på bostadens balkong. Här kan du njuta av förmiddagssolen och blicka ut över härliga omgivningar. Badrummet är helkaklat och renoverades 2019 och här finns både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagens bestyr.

I Brf 96-110 bor ni en trivsam förening med stora hyresintäkter. Här finns fiber indraget och både garageplats och parkeringsplats finns att hyra i mån av plats. Föreningen har en gemensam innergård med utemöbler, lekplatser och pallkragar att odla i. Trots det lugna och rofyllda läget är det promenadavstånd till såväl Chalmers och Avenyn som evenemangsstråket med Svenska Mässan, Liseberg och Scandinavium. På närmare håll har ni också matbutiker, service, Mossens idrottsplats och busshållplats som med enkelhet tar er vidare i Göteborg.

Hjärtligt välkomna på visning, vänligen kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Göteborg

Adress: Gibraltargatan 98

Antal rum: 2

Boarea: 62 kvm

Våningsplan: 6

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy