Wadmansgatan 10 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nationalromantik på attraktiv adress!

MÄKLARE: Linda Bundsen

Sekelskiftestrea med anrika kvaliteter i perfekt kombination med moderniteter av hög standard. Stora sällskapsytor, omsorgsfullt renoverat och en nybyggd gårdsbalkong som förlänger bostaden.

Välbevarad nationalromantisk anda fulländad med moderna bekvämligheter finner ni på Wadmansgatan 10. Under 2018 genomgick bostaden omfattande renoveringar av hög kvalitet, med respekt för lägenhetens historiska inslag som återfinns i spegelmönstrade pardörrar, fiskbensparkett, takrosetter och stora rum i fil. Även den runtgående planlösningen är typisk för tiden och skapar tillsammans med en storslagen takhöjd och högresta fönster ett gediget ljusflöde genom hela hemmet.

Renoveringar av hög standard har bidragit till ett vackert Kvänumkök med bänk i marmor och integrerade vitvaror, platsbyggda Kvänumgarderober i sovrum och hall. Väggarna i badrummet pryds även de av ståtlig marmorkakel och inredning från Kvänum. Här finns även tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagens bestyr. Så sent som i år färdigställdes en ljuvlig gårdsbalkong som nås från sovrummet och bjuder på lugna sommarkvällar, helt ostört av stadens puls på andra sidan byggnaden. Vardagsrum och matsal i anslutning ger stora öppna sällskapsytor, perfekta för tillställningar och middagsbjudningar med större sällskap.

Via det praktfulla trapphuset, eller den moderna hissen, når ni föreningens gemytliga innergård med gemensam uteplats. Direkt utanför dörren finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkomna till detta spektakulära sekelskifteshem!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Wadmansgatan 10

Antal rum: 3

Boarea: 106 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 3362 KR/MÅNAD

Pris/bud: 7 850 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy