Södra vägen 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sekelskiftespärla på centralt läge

MÄKLARE: Linda Bundsen

Sekelskiftesetta på bästa centrala läge med Avenyn och evenemangen runt hörnet och balkong mot lugn innergård. Låg avgift i nästintill skuldfri förening i anrik fastighet.

I gårdshuset på Södra vägen 6 ligger denna charmfulla och väl omhändertagna etta med genuina sekelskiftesdetaljer. Du välkomnas av ett oerhört ljust och hemtrevligt kök med kvalitativ utrustning och goda förvaringsutrymmen i såväl köksinredning som det vackra inbyggda kallskafferiet från byggåret. Här får du med enkelhet plats att bjuda hem vänner och familj utan att trängas vid en ljus matplats intill ett ståtligt högrest fönster.

Vidare in i allrummet är takhöjden lika slående som den dekorativa takrosetten och stuckaturerna. Det vitmålade plankgolvet som löper genom både kök och vardagsrum bidrar med en oerhörd charm. Tack vare ett rikt ljusinsläpp från stora tidstypiska fönster tillsammans med den generösa takhöjden känns lägenheten större än dess kvadratmeter. I allrummet finns goda ytor att möblera helt efter egen smak. Pardörrar leder dig ut till en balkong i rogivande gårdsläge som är den perfekta platsen att spendera härliga sommarkvällar på. Bostadens badrum är stilrent renoverat med ljust kaklade ytskikt, takdusch och bra förvaring.

I Brf Södra Heden Göteborg bor du tryggt med låg avgift i en nästintill skuldfri förening. Anrik och praktfull fastighet mitt i storstadspulsen. Här har du nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även kollektivtrafikknutpunkterna Korsvägen och Valand och alldeles runt hörnet når ni det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Södra vägen 6

Antal rum: 1

Boarea: 40 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy